Čelsi protiv odlaska Lukakua na novu pozajmicu

Izvor: B92, 30.Jun.2023, 15:32

Čelsi protiv odlaska Lukakua na novu pozajmicu

Maurisio Poćetino, novi menadžer Čelsija, uveliko planira tim za novu sezonu.

Da li će Romelu Lukaku biti njegov deo ili ne, ostaje da se vidi, ali Argentinac je čvrst po pitanju da se Belgijancu ne dozvoli novi odlazak na pozajmicu.

Lukaku se vratio u redove "plavaca" 2021. godine, ali je ubrzo došao u sukob sa Tomasom Tuhelom, tadašnjim kormilarom londonske ekipe.

Otišao je na pozajmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Inter i činjenica je da želi da i dalje nosi dres nero-azura.

Ipak, Poćetino ima nameru da pokuša da ga integriše u novi tim Čelsija i računa da će se iskusni napadač pojaviti na pripremama.

Njegov plan je da u špicu igraju Lukaku i novo pojačanje, Kristofer Nkunku, ali je problem to što Lukaku želi da ostane u Italiji.

Inter planira da ponovo registruje Lukakua na pozajmicu, ali Čelsi će biti protiv toga.

Inače, klub iz Londona su ovog leta napustili Mejson Maunt, Kai Haverc, Mateo Kovačić, Eduar Mendi, Ruben Loftus Čik i N'Golo Kante.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.