Čelsi protiv Malmea, Sari protiv vetrenjača

Izvor: RTS, 21.Feb.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi protiv Malmea, Sari protiv vetrenjača

Čelsi traži plasman u narednu rundu Lige Evrope, gde slovi za jednog od glavnih kandidata za trofej. "Plavci" protiv Malmea, ali i pritiska i loše atmosfere koja se nadvila nad Stamford bridžom. Direktan prenos iz Londona od 21 sat na našem Drugom programu.
U prvom meču u Švedskoj, Čelsi je pobedio sa 2:1. Kvalitet je, bez ikakve sumnje, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na strani "plavaca", ali i Malme vidi svoju šansu u Londonu.

Oni, praktično, nemaju šta da izgube, mogu mnogo da dobiju, a loši rezultati Čelsija u poslednje vreme, pritisak koji oseća Mauricio Sari i narušena atmosfera u svlačionici mogu biti dodatni motiv gostima.
Posle početne euforije i sjajnih rezultata, navijači su se kleli u Sarija i njegov "saribol", prethodnih nedelja su se mogli čuti zvižduci i kritike na tribinama u Londonu.
Engleski mediji uveliko pišu da Italijan broji poslednje dane na klupi londonskog kluba, a kao moguće zamene se spominju Zinedin Zidan i Frenk Lampard. 
Pojedini igrači su stali u odbranu trenera, a koliko su ozbiljni u tome mogu pokazati na terenu Stamford bridža ove večeri od 21.Direktan prenos je na našem Drugom programu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Čelsi rutinski protiv Malmea

Izvor: RTS, 21.Feb.2019

Fudbaleri Čelsija savladali su Malme sa 3:0 u revanš meču osmine finala Lige Evrope i sa ukupnim rezultatom 5:1 obezbedili plasman u narednu fazu. Žreb za četvrtfinale održaće se u petak. . Čelsi je igrao ponovo u kombinovanom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.