Čelsi ponovo u probemu

Izvor: S media, 12.Avg.2010, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi ponovo u probemu

Nekoliko meseci nakon što je oslobođen optužbi po pitanju nelegalnog transfera Gaela Kukute iz Lansa, Čelsi bi se ponovo mogao naći pod istragom.

Čelnici Santosa prijavili su londonski klub Svetskoj fudbalskoj federaciji, jer su se pred prijateljsku utakmicu između Brazila i SAD sastali sa napadačem ovog kluba, Nejmarom.

Talentovani 18-ogodišnjak ima klauzulu u ugovoru po kojoj svaki zainteresovani >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << klub mora da plati 29.6 miliona funti i Santos ne namerava da ga pusti za manju novčanu sumu i to je osnovni razlog što je nedavno odbijena i ponuda Vest Hema vredna 12 miliona funti.

Nejmar je po mišljenju mnogih u Brazilu morao da bude učesnik Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, ali je sjajno debitovao kod novog selektora Manoa Menezesa, postigavši prvi gol protiv Amerikanaca.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Santos preti Čelsiju tužbom

Izvor: B92, 13.Avg.2010, 00:05

Brazilski Santos zapretio je Čelsiju tužbom FIFA zbog pokušaja Engleza da dovedu napadača Nejmara bez kontaktiranja kluba...Predsednik Santosa Luis Alvaro Rieiro izjavio je da Čelsi insistira da pregovara sa Nejmarom ioako je klub već odbio ponudu za 18-godišnjeg centarfora...Prema izveštajima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.