Čelsi plaća 30 miliona evra za Jovetića

Izvor: Politika, 28.Jun.2012, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi plaća 30 miliona evra za Jovetića

FIRENCA - Vlasnik evropskog fudbalskog šampiona Čelsija Roman Abramovič spreman je da plati 30 miliona evra kako bi angažovao crnogorskog reprezentativca iz Fiorentine Stevana Jovetića, prenose danas italijanski mediji.

Fiorentina je već odbila ponudu od 25 miliona, ali londonski klub neće žaliti dodatnih pet i tako isplati klauzulu o slobodi koju Jovetić ima u ugovoru.

Međutim, Čelsi će morati da reaguje >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << veoma brzo, pošto su navodno istu sumu za obeštećenje spremni da plate Juventus i Napoli.

Jovetić je u Fiorentinu stigao iz Partizana 2008. godine, a ceo transfer bio je vredan osam miliona evra.

Za klub iz Firence odigrao je 101 utakmicu i postigao 27 golova.

Tanjug

objavljeno: 28.06.2012.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čelsi plaća 30 miliona evra za Jovetića

Izvor: Blic, 28.Jun.2012

Vlasnik evropskog fudbalskog šampiona Čelsija Roman Abramovič spreman je da plati 30 miliona evra kako bi angažovao crnogorskog reprezentativca iz Fiorentine Stevana Jovetića, prenose italijanski mediji...Fiorentina je već odbila ponudu od 25 miliona, ali londonski klub neće žaliti dodatnih pet...

Nastavak na Blic...

Roman podiže ponudu za Jovetića

Izvor: B92, 28.Jun.2012

Vlasnik Čelsija Roman Abramovič spreman je da plati 30 miliona evra kako bi angažovao crnogorskog reprezentativca Stevana Jovetića, prenose italijanski mediji...Fiorentina je već odbila ponudu od 25 miliona, ali londonski klub neće žaliti dodatnih pet i tako isplati klauzulu o slobodi koju Jovetić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.