Čelsi opet daje napadača: Dortmund, pa Valensija

Izvor: Mondo, 10.Avg.2018, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi opet daje napadača: Dortmund, pa Valensija

"Plavci" su se ponovo rastali sa Belgijancem.

Foto: Guliver/Getty images/Laurence Griffiths

Miši Batšuaji stigao je pre dva leta u Čelsi iz Olimpik Marseja za 40 miliona evra i posle velike borbe "plavaca" sa konkurentima - Kristal Palasom, Juventusom, Vest Hemom...

Belgijski napadač potom je odigrao 53 utakmice za Čelsi i sa 19 golova nije pokazao londonskom klubu da bi mogli da mu veruju u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << borbi za najviše ciljeve.

Zato je prošle sezone bio pozajmljen Borusiji Dortmund (14 utakmica, 9 golova) i zato je ovog leta opet otišao na pozajmicu - U Valensiju.

Strelac gola koji je 2017. doneo titulu "plavcima" protiv Vest Bromvič Albiona nastaviće karijeru na Mestalji, na jednogodišnjoj pozajmici.

Novi menadžer "plavaca" Mauricio Sari je uoči početka sezone javno rekao da mu je ekipa prevelika, da je previše igrača u svlačionici i zato su na Stamford Bridžu rešili da Batšuaiju pruže šansu da ode negde gde će igrati.

Belgijanac će sledećeg leta postati slobodan igrač, pa nije isključena opcija i da za 12 meseci ostane na Mestalji, pod uslovom da se u međuvremenu dokaže među "slepim miševima".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.