Čelsi neće Ronaldinja

Izvor: B92, 22.Feb.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi neće Ronaldinja



Čelsi neće pokušati da dovede prvu zvezdu Barselone Ronaldinja na kraju sezone, saopštio je predsednik upravnog odbora londonskog kluba Brus Bak. Brazilac nema blistavu sezonu u katalonskom klubu, a nekoliko puta ga je Frenk Rajkard izostavljao iz ekipe, pa je saopšteno da želi da napusti Nou Kamp.

Čelsi je jedan od samo nekoliko klubova koji bi mogli da plate nekadašnjeg najboljeg igrača sveta, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a Bak tvrdi da su u Klubu razmišljali o ponudi, pre nego što su odlučili da potencijalna pojačanja pronađu na drugoj strani.

"Ronaldinjo? Ne, ne verujem da će Ronaldinjo biti ovde sledeće sezone. Sve je bilo moguće i izgledno, bilo je najava, ali ja ne vidim da će se to i dogoditi", rekao je Bak.

On je ubeđen da će Frenk Lampard potpisati novi ugovor sa Čelsijem.

"Želimo da on ostane i on želi da ostane. Ja sam optimista. On samo želi da se koncentriše na fudbal, a pregovore ćemo odložiti za leto. On je sjajan fudbaler, još bolji momak i voleli bi kada bi ostao kod nas još dugo", naglasio je Bak.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.