Čelsi muče povrede

Izvor: Sportal.rs, 25.Dec.2009, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi muče povrede

Lider Premijer lige, ekipa Čelsija, biće dosta oslabljena zbog povreda igrača na subotnjem gostovanju protiv Birmingema u 19. kolu. Sudeći prema poslednjim rezultatima i formi Birmingema, londonski "plavci" će imati težak zadatak u subotu, a posao u ''Boksing Dej'' utakmici izabranicima menadžera Karla Anćelotija dodatno će otežati izostanak francuskog napadača Nikolasa Anelke koji ima problema s povredom kolena, kao i izostanak fudbalera Gane, Mihaela Esijena i Portugalca Žozea Bosingve, koji imaju povrede zadnje lože, odnosno kolena.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real Madrid je san svakog igrača

Izvor: Beta, 26.Dec.2009, 15:00

BEOGRAD, 26. decembra 2009. (Beta) - Fudbaler Čelsija Branislav Ivanović rekao je u subotu da svaki igrač sanja da jednog dana nastupa za ekipu Reala iz Madrida...Prema pisanju španskih i engleskih medija, madridski klub se interesuje za reprezentativca Srbije, koji se ove sezone izborio za mesto...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.