Čelsi krenuo u akciju – stigla zvanična ponuda za Vlahovića

Izvor: B92, 02.Jul.2023, 15:19

Čelsi krenuo u akciju – stigla zvanična ponuda za Vlahovića

Londonski Čelsi poslao je ponudu Juventusu od 60 miliona evra za srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića, prenosi "Korijere delo Sport".

Srpski napadač je velika želja novog menadžera Čelsija Maurisija Poketina.

Italijanski mediji navode da će rukovodstvo Juventusa najverovatnije da odbije ponudu Čelsija, pošto ne želi da pusti Vlahovića da napusti klub za manje od 70 miliona evra uz dodatne bonuse.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Predstavnici dva kluba trebalo bi da se sastanu naredne nedelje gde će pregovarati o eventualnom transferu srpskog napadača u klub sa "Stamford bridža".

Italijanski mediji podsećaju da je Vlahović početkom 2022. godine stigao u Juventus iz Fiorentine za više od 80 miliona evra.

On je prošle sezone odigrao 42 meča za torinski klub i postigao je 14 golova u svim takmičenjima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čelsi ponudio Juventusu 60 miliona evra za srpskog napadača Dušana Vlahovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2023

Fudbalski klub Čelsi poslao je ponudu Juventusu od 60 miliona evra za srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića, prenosi "Korijere delo Sport".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.