Izvor: MozzartSport.com, 06.Jul.2020, 20:22

Čelsi diže ulog za Haverca: Batšuaji, Alonso, Drinkvoter, Bakajoko, Kenedi, Emerson

Čak šestoricu igrača mogli bi Plavci da prodaju kako bi u London privoleli vezistu Aspirindžija

Oduševio je Frenk Lampard navijače u sezoni u kojoj se oslonio na momke iz sopstvenih redova. Oduševila je potom i uprava kad je obznanila da je Liverpulu ispred nosa uzela Tima Vernera, još ranije i Ajaksovog Hakima Zijeha. Ali to bi mogao da bude samo uvod u bombastičnu završnicu kakvu bi predstavljao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dogovor sa Kaijem Havercom. As Bajera iz Leverkuzena je već dugo na meti, selili su ga doduše mediji i u Bajern i da ne nabrajamo sad sve, ali Lampard je po svemu sudeći rešio da podigne ulog.

Prema informacija ostrvskog Sana – jeste tabloid, ali ume da pogodi – Lampard je upravi saopštio da je spreman da se odrekne čak šestorice igrača čijim bi prodajama mogao da bude finansiran predstojeći prelazni rok.

Reč je o napadaču Mišiju Batšuaiju, levim bekovima Markosu Alonsu i Emersonu Palmijeriju, vezistima Daniju Drinkvoteru, Tijemueu Bakajoku i Kenediju.

Jasno je međutim da neće svi moći da idu. Jedan od levih bekova svakako hoće, ali onda je potrebna i zamena, a odavno se piše da je Čelsi rad da krene po Lesterovog Bena Čilvela, te jeftiniju opciju u vidu Ajaksovog Nikolasa Taljafika.

Drinkvoter, Bakajoko, Kenedi, Batšuaji, posebno posle Vernerovog dolaska, zaista jesu višak. Samo treba naći klubove koji žele da ih plate i imaju novca da zadovolje Čelsijeve ambicije. Na njima četvorici, verovatno bi uzeli Plavci više od 50.000.000 evra, ali opet... Čilvel i Taljafiko nisu tako jeftini i možda nešto bude moralo da ostane za levog beka.

Na dugačkom štapu, jer Bajerov sportski direktor Rudi Feler i dalje želi da zadrži Haverca na još godinu dana i zato nije spreman da ga pusti za manje od 100.000.000 evra.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.