Čekićari u nevolji - Posle Marka gube i još jednog napadača!?

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2019, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Čekićari" u nevolji - Posle Marka gube i još jednog napadača!?

Pelegrinijeve opcije u napadu postaju sve tanje.

Posle otvorenog priznanja da želi da napusti "Apton Park" čini se da su Arnautoviću odbrojani dani u klubu iz Londona, takoreći se samo čeka odgovarajuća ponuda iz Kine.

Vest Hem će ostati bez svog lidera u napadu a kako španski mediji javljaju i Havijer "Ćićarito" Ernandez je blizu promene sredine.

Marka javlja kako Meksikanac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ima već sve dogovoreno sa Valensijom, ali čelnici Vest Hema odbijaju ovu opciju za sada.

Španci pišu kako je napadač Vest Hema čak i snizio svoje zahteve u vezi ugovora te bi na "Mestalji" primao manje novca nego u premijerligašu.

Ostaje da se vidi šta će odlučiti uprava sa "Apton Parka".

U slučaju januarske prodaje Ćićarita ostali bi na Endi Kerolu koji je više vremena proveo u "bolnici" i Lukasu Perezu koji ne dobija preterano veliku minutažu kod Pelegrinija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.