Čavić: Plašio sam se da mi ova trka ne bude poslednja u karijeri

Izvor: Blic, 03.Avg.2012, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čavić: Plašio sam se da mi ova trka ne bude poslednja u karijeri

Najbolji srpski plivač Milorad Čavić naglasio je da oseća veliko rasterećenje što se plasirao u finale discipline 100 metara delfin stilom na Olimpiskim igrama u Londonu i najavljuje borbu za medalju u trci kojom će završiti karijeru.

"Osećam veliko rasterećenje zbog plasmana u finale. Moraću mnogo drugačije i brže da plivam u petak uveče ukoliko budem želeo da osvojim medalju. Mislim da će to zahtevati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rezultat ispod 51 sekundu, bar 50,9", rekao je Čavić posle plasmana u olimpijsko finale.

On je novinarima priznao da je tokom dana imao malu krizu i strah da će mu polufinalna trka biti poslednja u karijeri.

Opširnije na našem specijalu Olimpijske igre 2012

Povezane vesti: Čavić u finalu, sledi novi okršaj sa Felpsom Čavić: Osveta Felpsu? To je glupost, momak radi ono što i ja Felps opet dobio Čavića u poslednjim momentima, obojica u polufinalu! Čavić: U životu nije uvek najvažnije trijumfovati nego se boriti Čavić: Štafeta je prevazišla očekivanja

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.