Čarls i Vilijam beže od Harija?

Izvor: B92, 28.Mar.2023, 14:00

Čarls i Vilijam beže od Harija?

Princ Hari iznenadio je britansku javnost kada su osvanule njegove fotografije iz Londona. Hari je došao u Visoki sud u Londonu na ročište protiv izdavača novina Dejli mejl zbog navodnog prisluškivanja telefona i drugih povreda privatnosti.

Kako pišu britanski mediji, kralj Čarls se neće naći s njim. Navodno je Čarls sinu poručio da je zauzet i da ima posla. Britanski mediji navode da su male šanse >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i za susret s bratom Vilijamom. Nagađa se da Hari i Vilijam više uopšte nisu u kontaktu otkako je izašla njegova knjiga "Rezerva", u kojoj je brata optužio za fizičko zlostavljanje i utvrdio da je Vilijam godinama radio protiv njega i Megan.

Nije poznato gde je Hari odseo budući da mu je Čarls oduzeo kraljevsku rezidenciju Frogmor kotidž.

Podsetimo, Hari je podneo tužbu protiv Asosiejted njuzpejpersa zajedno s drugim poznatim osobama, uključujući pevača Eltona Džona, njegovog supruga i reditelja Dejvida Furniša te glumice Elizabet Harli i Sedi Frost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.