Camparini prodao Palermo za simboličnih 10 evra

Izvor: Vesti-online.com, 01.Dec.2018, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Camparini prodao Palermo za simboličnih 10 evra

Ceo paket akcija preuzima kompanija iz Londona.

Mauricio Camparini (77), italijanski poslovni čovek, odlučio je da proda sve akcije fudbalskog kluba Palermo, koji igra u drugoj ligi (njegov član je naš half Slobodan Rajković). Kupac je kompanija iz Londona, a zvanična cena je bila simbolična - 10 evra.

Novi vlasnik je preuzeo obavezu da otplati kredit od 22,8 miliona evra i da nastavi aktivnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << oko izgradnje novog stadiona s 35.000 mesta (Palermo igra na "Rencu Barberi", sagrađenom još 1932).

Camparini je sicilijanski klub kupio 2002. od nekadašnjeg Rominog vlasnika Franka Sensija. Posle dve godine Palermo se vratio u najbolje društvo italijanskog fudbala.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.