ČELSI I DROGBA NISU NAVIKLI NA PORAZE

Izvor: Kurir, 04.Jan.2011, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČELSI I DROGBA NISU NAVIKLI NA PORAZE

LONDON - Fudbaler Čelsija Didije Drogba kaže da su svi u klubu nezadovoljni rezultatima, ali da veruje da njegova ekipa može da odbrani titulu u Premijer ligi.

Drogba je britanskim medijima rekao da u svlačionici "plavaca" nije dobra atmosfera zbog veoma loših rezultata Čelsija, koji je ostvario jednu pobedu na poslednjih osam prvenstvenih utakmica.

- Poslednje dve nedelje (trener) Karlo Ančeloti je nezadovoljan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << niko u ekipi nije srećan. Čelsi nije navikao na poraze, zbog čega je u svlačionici veoma loše. Ali, sezona je duga i normalno je da se dešavaju promene - rekao je Drogba.

- Igramo protiv Vulverhemptona i nadam se da ćemo prevazići lošu fazu. Potrebna su nam tri boda, to je najvažnije - dodao je kapiten reprezentacije Obale Slonovače.

Drogba je rekao da su na njegov nastup uticale povrede i malarija, ali da će se žrtvovati za ekipu i nastaviti da igra.

- Još nisam 100 odsto spreman, ali se u svakoj utakmici trudim da popravim igru i pomognem ekipi. Ova sezona je bila veoma komplikovana, imao sam problema sa fizičkom spremom i nije mi bilo lako da vratim snagu. Uvek sam se žrtvovao za tim, a i potreban sam Čelsiju - rekao je on.

Drogba je ocenio da Čelsi može da odbrani titulu, iako ima šest bodova manje od prvoplasiranog Mančester junajteda i utakmicu više.

- U sličnoj smo situaciji kao prošle sezone, ali možda su povrede i neefikasnost uneli loše raspoloženje u ekipu. Iako mnogi misle da smo u veoma teškoj situaciji, mislim da još imamo šanse da osvojimo titulu - rekao je napadač Čelsija.

- Sve je moguće, ali ne smemo sebi da dozvolimo greške i moramo da budemo nepobedivi na Stamford Bridžu. Ne znam da li će doći novi igrači u januaru. To je komplikovano - novi igrači ne garantuju pobede. Mi ćemo u svaku utakmicu ulaziti kao da je finale - potrebne su nam pobede - dodao je Drobga.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Drogba: Atmosfera jeste narušena, ali to je normalno

Izvor: Blic, 04.Jan.2011

Napadač Čelsija Didije Drogba je potvrdio da u svlačionici "plavaca" atmosfera nije na visokom nivou, ali je dodao da je to normalno posle serije slabih rezultata...Aktuelni šampion Premijer lige je vezao šest utakmica bez pobede pre trijumfa nad Boltonom, a zatim je u šokantnoj završnici izvukao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.