CAS prepolovio kaznu, Čelsi može da dovodi igrače u januaru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2019, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CAS prepolovio kaznu, Čelsi može da dovodi igrače u januaru

Sud za sportsku arbitražu (CAS) ukinuo je danas londonskom Čelsiju zabranu dovođenja fudbalera u januarskom prelaznom roku.

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) u februaru ove godine kaznila je "plavce" zbog kršenja pravila o transferu mladih fudbalera, kada im je izrekla kaznu zabrane dovođenja pojačanja u dva naredna prelazna roka.

Klub sa Stamford Bridža uložio je žalbu CAS-u, koji je kaznu prepolovio, pa će od januara Čelsi moći da dovodi fudbalere.

Ujedno, smanjen je i novčani deo kazne, pa će londonski klub umesto 600.000 platiti 300.000 švajcarskih franaka.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

CAS prepolovio kaznu Čelsiju

Izvor: RTS, 06.Dec.2019

. Sud za sportsku arbitražu (CAS) ukinuo je londonskom Čelsiju zabranu dovođenja fudbalera u januarskom prelaznom roku. Prihvativši žalbu kluba sa Stamford Bridža CAS je prepolovio kaznu i u novčanom delu koji je sada 300.000 švajcarskih franaka.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.