Bukvalno: Ovo je formula sreće

Izvor: 24sata, 06.Avg.2014, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bukvalno: Ovo je formula sreće

Šta je sreća pitanje je koje vekovima mučilo filozofe. Da stavimo filozofiju po strani, i da se okrenemo egzaktnim naukama. Univerzitetski koledž u Londonu predstavio je formulu za izračunavanje sreće.

Suština formule je, ukratko: sreća je kada doživimo nešto lepo a očekivali smo nešto ružno, i drugo - sreća bledi vremenom.

Formula sreće

Preciznosti radi, naučnici nisu razmatri sreću kao opšti životni pojam, već kao izdvojeni trenutak radosti koji nastaje usled primanja nekog oblika nagrade.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je formula sreće. Bukvalno

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Avg.2014

Šta je sreća, pitanje je koje je vekovima mučilo filozofe. Da stavimo filozofiju po strani, i da se okrenemo egzaktnim naukama. Univerzitetski koledž u Londonu predstavio je formulu za izračunavanje sreće.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.