Budite u fitnes trendu za 2017 i puzite!

Izvor: Scandal.rs, 23.Nov.2016, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budite u fitnes trendu za 2017 i puzite!

Uprkos tome što na prvi pogled deluje kao lagana vežba, zapravo nije tako, jer zahteva dobru koordinaciju, u šta ćete se uveriti ako pokušate da je uradite na pravilan način.

Vežbe se izvode na podu i ne zahtevaju opremu za izvođenje, jer je glavno pomagalo težina tela, prenosi Si-En-En.

Puzanje ne samo da zahteva motoričke sposobnosti, već uključuju vestibularni sistem, čulni sistem povezan sa ravnotežom i prostornom orijentacijom – ističe Džastin >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Klajn, kiropraktičar i direktor centra “Got Your Back Total Health” u Vašingtonu.

Stručnjaci smatraju da se tom metodom naše telo vraća u stanje kada se tek stvaralo.

Iako nije najpogodnija vežba koju možete raditi u javnosti, prednost je što se može odvežbati bilo gde u stanu ili kući.

Prvo bi trebalo da se spustite na ruke i noge tako da vam ruke budu potpuno uspravne, a leđa, vrat i glava u ravni.

Zatim se lagano podignete u kukovima tako da se kolena odvoje od tla svega nekoliko centimetara.

Ruke i noge se pomiču po dijagonali, što znači da treba da krenete levom rukom i desnom nogom, potom desnom rukom i levom nogom, u trajanju od tri minuta, sve vreme održavajući ravninu tela, držeći glavu ka gore.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Budite u fitnes trendu za 2017 i puzite!
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.