Izvor: B92, 10.Jul.2018, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabićeva na prijemu kod princa Čarlsa

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić prisustvovala je u Londonu prijemu koji je za učesnike Samita o Zapadnom Balkanu priredio britanski princ Čarls.

Prijemu su prisustvovali britanska premijerka Tereza Mej, nemačka kancelarka Angela Merkel, bivša visoka predstavnica EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Ketrin Ešton, premijeri zemalja Zapadnog Balkana, visoki evropski zvaničnici i drugi, saopštila je Vlada Srbije.

Prijem Princa od Velsa usledio je nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << završetka petog po redu samita Zapadnog Balkana, koji se održava u okviru Berlinskog procesa, a čiji je domaćin ove godine bila britanska premijerka Tereza Mej.

U saopštenju se dodaje da je Brnabić na panelu sa liderima Zapadnog Balkana govorila je o ekonomskoj saradnji, regionalnom povezivanju i aktuelnim političkim i bezbednosnim temama.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.