Brnabić u Londonu

Izvor: B92, 12.Jun.2023, 07:22

Brnabić u Londonu

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić boraviće danas i sutra u dvodnevnoj poseti Londonu.

Brnabić će prvog dana učestvovati na panelu u Public Hall-u pod nazivom Šta je budućnost digitalizacije?. Takođe je planirana večera sa lordom Stjuartom Pičom, specijalnim izaslanikom Velike Britanije za Zapadni Balkan, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Brnabić će se u utorak sastati sa državnim sekretarom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za spoljne poslove Ujedinjenog kraljevstva Džejmsom Kleverlijem, državnim sekretarom Ujedinjenog Kraljevstva za energetsku bezbednost i nultu emisiju Grantom Šapsom, predsednicom EBRD Odil Reno Baso, kao i sa predsedavajućom Poslaničke grupe prijateljstva sa Republikom Srbijom, Džeki Dojl Prajs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ana Brnabić u dvodnevnoj poseti Londonu

Izvor: Blic, 12.Jun.2023

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić boraviće danas i sutra u dvodnevnoj poseti Londonu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.