Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Feb.2020, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić sutra na samitu EBRD-a u Londonu

Premijerka Srbije Ana Brnabić učestvovaće sutra, 24. februara, na samitu Evropske banke za obnovu i razvoj u Londonu, a imaće izlaganje u okviru panela predsednika vlada zemalja Zapadnog Balkana, najavljeno je iz Kancelarije za saradnju s medijima.

Brnabić će se na margini samita sastati sa predsednikom EBRD-a Sumom Čakrabatijem, a planirani su i sastanci sa specijalnim izaslanikom američkog Stejt departmenta >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom i ministrom odbrane Velike Britanije Benom Valasom.

Predsednica Vlade Srbije sastaće se i sa predsedavajućim Saveta ministara Bosne i Hercegovine Zoranom Tegeltijom i kako je najavljeno, održaće predavanje studentima londonskog univerziteta Imperijal koledž na temu "Tehnologije i preduzetništvo".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Brnabićeva na samitu u Londonu, najavljen susret sa Palmerom

Izvor: RTS, 24.Feb.2020, 10:35

Svake druge u Londonu se okupljaju politički i privredni predstavnici Zapadnog Balkana na poziv Evropske banke za obnovu i razvoj. . Ovo će biti četvrti samit, a ideja je da se promoviše naš region kao mesto za nova ulaganja,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.