Britiš ervejz neće leteti iz Beograda

Izvor: RTS, 17.Sep.2010, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Britiš ervejz" neće leteti iz Beograda

Kompanija "Britiš ervejz" obustavlja letove iz Beograda za londonski aerodrom Hitrou, od 30. novembra. Ruta Beograd-Hitrou ne doprinosi profitabilnosti poslovanja, navedeno u saopštenju.

Letove na relaciji Beograd-Hitrou, kompanija "Britiš ervejz" obustavlja od 30. novembra.

U saopštenju komercijalnog menadžera "Britiš ervejza" za Balkan Emila Delibaševa navodi se da je bilo teško doneti odluku o obustavi letova između Beograda i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Londona, ali da ta ruta više nije održiva jer ne doprinosi profitabilnosti poslovanja.

Putnici koji su izvršili rezervacije kod "Britiš ervejza" za letove iz Beograda posle 30. novembra, pozvani su da se jave kako bi bili napravljeni alternativni aranžmani.

Ta aviokompanija trenutno obavlja sedam letova nedeljno između Beograda i Hitroua.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.