Britanke će savršenu spermu naručivati preko mobilne aplikacije

Izvor: Radio 021, 25.Sep.2016, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanke će savršenu spermu naručivati preko mobilne aplikacije

Britanke koje se odluče na veštačku oplodnju pomoću donora sperme ubuduće će sve osobine "tate" moći da odaberu mobilnom aplikacijom koju je lansirala Londonska banka sperme, a zove se "Biraj tatu!", pišu britanski mediji.

Mobilna aplikacija će omogućiti ženama da u toplini svog doma izaberu boju očiju, boju kose, nacionalnost, mane i vrline donora sperme, a kada ukucaju željeno - aplikacija će sama pronaći savršenog donora.

Nakon što pronađu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ono što žele, Londonska banka sperme će poslati uzorak u kliniku u kojoj veštačka oplodnja treba da se obavi.

Prema podacima Britanskog ministarstva za humanu oplodnju i embriologiju koje je odobrilo aplikaciju, već se više od pola klinika za medicinski potpomognutu oplodnju prijavilo za korišćenje aplikacije koja je, kako tvrde, prva takva u svetu.

Autor: Index.hr

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.