Britanija: Oluja Sveti Juda odnela dva života, jedan dečak nestao

Izvor: Press, 28.Okt.2013, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanija: Oluja Sveti Juda odnela dva života, jedan dečak nestao

Prema navodima policije, jedna sedamnaestogodišnja devojka je poginula u gradu Hiver na jugoistoku Engleske kad je na njenu montažnu kuću palo drvo, dok je muškarac u pedesetim godinama preminuo pošto se na njegov automobil srušilo drvo u gradu Votfordu, severno od Londona, prenela je agencija AFP.
Pored toga, spasioci su usled nevremena na moru bili primorani da obustave potragu za četrnaestogodišnjim dečakom, kojeg su na plaži u Istočnom Saseksu na jugu Engleske odneli talasi.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oluja u Evropi odnela četiri života

Izvor: Večernje novosti, 28.Okt.2013

LONDON/AMSTERDAM - Oluja Sveti Juda odnela je danas najmanje tri života u Britaniji i jedan u Holandiji, saopštile su tamošnje policijske službe. Prema navodima britanske policije, jedna 17-godišnja devojka je poginula u gradu Hiver na jugoistoku Engleske kad je na njenu montažnu kuću palo drvo,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.