Britanija: Lekar seksualno zlostavljao i snimao pacijente

Izvor: Večernje novosti, 16.Mar.2013, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanija: Lekar seksualno zlostavljao i snimao pacijente

LONDON - Britanski porodični lekar koji je koristio kameru sakrivenu u ručnom satu u stilu Džejmsa Bonda da bi sebe snimao dok je seksualno zlostavljao svoje pacijentkinje, priznao je u petak na sudu da je počinio na desetine krivičnih dela.Kako prenosi AP, 45-godišnji Davinderdžit Bejns je pomoću sata sa ugrađenom kamerom snimao žrtve u svojoj ordinaciji u Rojal Vuton Basetu, na zapadu Engleske.Prilikom hapšenja, policija je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na njegovom ručnom satu i kućnom kompjuteru našla 361 video snimak visoke rezolucije.Bejns je na sudu priznao 39 napada nad 30 žena, starih između 14 i 51 godinu, uključujući seksualni napad, voajerizam i seksualno zlostavljanje deteta. "Pacijenti su poklanjali svoje poverenje svom lekaru, a dr Bejns ga je masovno izigrao. On je jednostavno seksualni predator", kazao je inspektor Mark Garet koji je predvodio istragu. Bejnsu će kazna biti izrečena naknadno.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Lekar seksualno zlostavljao i snimao pacijente

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Mar.2013

LONDON -..Britanski porodični lekar koji je koristio kameru sakrivenu u ručnom satu u stilu Džejmsa Bonda da bi sebe snimao dok je seksualno zlostavljao svoje pacijentkinje, priznao je na sudu da je počinio na desetine krivičnih dela...Kako prenosi AP, 45-godišnji Davinderdžit Bejns je pomoću...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.