Britanci ga pljuju; Dejvid Bekam ne liči na sebe, i on se zategao FOTO

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 11:58

Britanci ga pljuju; Dejvid Bekam ne liči na sebe, i on se "zategao" FOTO

Čuveni fudbaler Dejvid Bekam prisustvovao je 77. dodeli "BAFTA" nagrada u Londonu, a pažnju svih okupljenih na crvenom tepihu privuklo je njegovo "mladalačko" lice.

Iako fudbaler tvrdi da ne podržava veštačke metode podmlađivanja, njegov izgled na dodeli prstižne nagrade priča sasvim suprotnu priču. Osim što je dodao malo botoksa da izgleda mlađe i "zategnutije", Bekam je ugradio i veštačke zube.

Inače, čuveni fudbaler je o svom izgledu pričao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i 2018. godine za "Evening Standard".

"Estetski zahvati su za neke ljude možda i okej, ne mogu da kažem da su loši, ali ja ne želim da se tome podvrgnem, nikada. Zaista me ne zanimaju bilo kakvi zahvati na licu. Stariti dostojanstveno je ono što ja želim. Nikada ne bih dozvolio da mi neko injekcijama bode lice", rekao je on tada.

Ali, ovde nije kraj priče o Bekamu...

On je prilikom svog govora na dodeli napravio grešku koja je razbesnela Britance. Izgovorio je "soccer" američku reč za fudbal, umesto britanske reči "football" na njegovom maternjem jeziku.

Ovaj momenat brzo se proširio na društvenim mrežama, a Britanci su se posebno razbesneli, upućivajući mu kritike da se "dodvorava" Amerikancima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.