Brazilac potpisao za Plavce! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilac potpisao za 'Plavce'! (video)

Čelsi doveo novog napadača.

Robert Nuneš de Nasimento Kenedi danas je potpisao za londonski klub.

19-godišnjak dolazi iz redova Fluminensea, gde je za dve sezone na 42 meča postigao 5 golova.

Kenedi je takođe je nastupao za mlađe selekcije reprezentacije Brazila.

Napadač je još letos došao na 'Stamford Bridž' i odigrao je jedan prijateljski meč protiv Barselone >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Vašingtonu, ali tek danas je potpisao ugovor, jer se čekalo da dobije radnu dozvolu.

Žoze Murinjo nije želeo da ga šalje  na kaljenje, kao što je ranije činio sa nekim mladim igračima, već želi odmah da ga 'baci u vatru' i računa na njega u novoj sezoni u Premijer ligi.

Kenedi će nositi dres sa brojem '16'.

Mladić je izrazio oduševljenje što je došao u londonski klub.

"Veoma sam srećam i nadam se da ću postati jedan od ključnih igrača Čelsija. Uživao sam na pripremama sa 'Plavcima' i zahvaljujem se svom bivšem klubu što  nisu stali na put u ostvarenju ovog transfera", rekao je Brazilac.

We have today completed the signing of Kenedy from Fluminense... http://t.co/dD5syGT87W #CFC pic.twitter.com/yyYWr7e55m

— Chelsea FC (@ChelseaFC) August 22, 2015
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRANSFERI (23. avgust): Baloteli sutra u Milanu! Otimačina za Fajenordovog bisera, Porto uzima Atletikov otpadak, Sion traži novac za Berbatova!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Avg.2015, 10:33

Pogledajte koji su to događaji ispratili dan za nama....Zatvaramo još jedan dnevni blog posvećen svim dešavanjima sa fudbalske transfer pijace. Iako je današnji dan bio mirniji od nekih prethodnih, oseća se u vazduhu da će sam finiš biti pakleno moćan i da nas tek očekuju nove transfer bombe!...

Nastavak na MozzartSport.com...

Maluda pronašao novi klub! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2015

35-godišnji fudbaler nema nameru da skorije 'okači kopačke o klin'...Francuski fudbaler potpisao je za indijski klub Delhi Dajnamons, pred sam početak takmičenja Super lige Indije...On je u prošloj sezoni igrao za francuski Mec gde je pružao sasvim solidne partije i na 28 utakmica je postigao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.