Bolt, Merit i Rudiša konkurišu za atletičara godine

Izvor: NaDlanu.com, 05.Nov.2012, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolt, Merit i Rudiša konkurišu za atletičara godine

MONAKO, 5. novembra 2012. (Beta-AP) - Svetska atletska federacija (IAAF) imenovala je u ponedeljak Juseina Bolta, Arijes Merita i Davida Rudišu u uži izbor za najboljeg atletičara ove godine.

MONAKO, 5. novembra 2012. (Beta-AP) - Svetska atletska federacija (IAAF) imenovala je u ponedeljak Juseina Bolta, Arijes Merita i Davida Rudišu u uži izbor za najboljeg atletičara ove godine.Njih trojica su dobili najviše glasova tokom prethodne tri nedelje, koliko je trajala anketa.Bolt >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je ove godine na Igrama u Londonu postao prvi čovek koji je odbranio olimpijske titule u trkama na 100 i 200 metara.Amerikanac Merit je osvojio olimpijsko zlato u trci na 110 metara sa preponama, a u istoj disciplini je oborio svetski rekord na mitingu u Briselu u septembru.Kenijac Rudiša osvojio je zlatnu olimpijsku medalju u Londonu, pošto je trijumfovao u trci na 800 metara, a istovremeno je i postavio svetski rekord vremenom minut i 40,91 sekund.Pobednik će biti proglašen na ceremoniji u sklopu proslave stogodišnjice IAAF u Barseloni 24. novembra.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bolt, Merit i Rudiša u konkurenciji za atletičara godine

Izvor: Sportal.rs, 05.Nov.2012

Svetska atletska federacija (IAAF) imenovala je Juseina Bolta, Arijes Merita i Davida Rudišu u uži izbor za najboljeg atletičara za 2012. godinu.

Nastavak na Sportal.rs...

I naravno Bolt

Izvor: Akter, 05.Nov.2012

Svetska atletska federacija (IAAF) imenovala je u ponedeljak Juseina Bolta, Arijes Merita i Davida Rudišu u uži izbor za najboljeg atletičara ove godine

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.