Bolt: Farah će biti olimpijsko čudo

Izvor: Blic, 28.Dec.2011, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolt: Farah će biti olimpijsko čudo

Trostruki olimpijski šampion Jamajčanin Jusein Bolt očekuje da Britanac Mo Farah napravi dobre rezultate na Olimpijskim igrama u Londonu.

"Očekujem da naredna godina prođe u znaku britanskog atletičara, s obzirom na njegova izdanja na Svetskom prvenstvu. Trke na duge staze su izuzetno zahtevne, ali on je uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da pobedi u konkurenciji atletičara iz Kenije i Etiopije", rekao je Bolt.

Farah je ovog leta na Svetskom prvenstvu u Daeguu osvojio zlatnu medalju u trci na 5.000 metara, dok je na dvostruko dužoj deonici bio drugi.

Atletičar poreklom iz Somalije proglašen je za najboljeg u 2011. po izboru Evropske Atletske federacije (EAA), a postavio je i novi evropski rekord na 10.000 metara na mitingu Dijamantske lige u Judžinu (26:46.57).
Pogledaj vesti o: London,   Olimpijske igre

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bolt: Farah će biti olimpijsko čudo

Izvor: B92, 28.Dec.2011

Trostruki olimpijski šampion Jamajčanin Jusein Bolt očekuje da Britanac Mo Farah napravi dobre rezultate na Olimpijskim igrama u Londonu..."Očekujem da naredna godina prođe u znaku britanskog atletičara, s obzirom na njegova izdanja na Svetskom prvenstvu. Trke na duge staze su izuzetno zahtevne,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.