Bobana Veličković prva u Minhenu!

Izvor: TimockeVesti.net, 25.Jan.2013, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobana Veličković prva u Minhenu!

Bobana Veličković, evropska šampionka vazdušnim pištoljem prošle godine u Finskoj, osvojila je prvo mesto na turniru u Nemačkoj.
U finalu finala pobedila je za 0,1 krug ukrajinsku olimpijku, vlasnicu zlata iz Atine i dva srebra iz Londona Olenu Kostevič za 0,1 krug (199,8:199,7). Francuskinja Gobervil zauzela je treće mesto.
 
Veličkovićeva je imala 386 krugova u osnovnom delu. Vodeća Čajka (Belorusija) >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << sa 388 krugova ispala je posle 12. dijabole i zauzela šesto mesto.
Zorana Arunović (Crvena zvezda) je osvojila peto mesto sa 139,2 kruga, u osnovnom delu imala je kao i Veličkovićeva odličnih 386 krugova, dok je Jasna Šekarić bila 13. sa 379 krugova.

Drugo finale prvog dana u Minhenu za srpsko streljaštvo izborio je Stevan Pletikosić („Čika Mata“) vazdušnom puškom za seniore. Zauzeo je na kraju osmo mesto, imao je prosek u osam dijabola - tačno deset krugova. U osnovnom delu zabeležio je sjajnih 597 krugova.

"Izvanredni rezultati, posebno Veličkovićeve, Arunovićeve i Pletikosića u veoma jakoj konkurenciji. Veoma nas je obradovala pobeda Bobane Veličković u veoma uzbudljivom finalu", kaže v. d. selektora Goran Maksimović.
Drugog dana gađaće seniori i juniori pištoljem kao i seniorke i juniorke puškom.
BLIC

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Rat u Ukrajini

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Bobana Veličković prva u Nemačkoj

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jan.2013

Bobana Veličković, evropska šampionka vazdušnim pištoljem prošle godine u Finskoj, osvojila je prvo mesto na turniru u Nemačkoj...Bobana Veličković.. ..U finalu je pobedila za 0,1 krug ukrajinku vlasnicu olimpijskog zlata iz Atine i dva srebra iz Londona Olenu Kostevič. Francuskinja Gobervil...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.