Blickrig Sparsa u režiji Alija i Kejna! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2017, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blickrig Sparsa u režiji Alija i Kejna! (video)

Totenhem rutinski odradio prvo poluvreme na "Olimpijskom stadionu" u Londonu.

Prvo poluvreme londonskog derbija između Vest Hema i Totenhema okončano je sa dva gola u mreži Džoa Harta i kao puno puta ove sezone, engleski čuvar mreže nije mogao ništa.

U prvih pola sata nije bilo konkretnijih prilika, "Čekićari" su doživeli peh kada se povredio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Antonio, zamenio ga je Kerol, a Totenhem je prvi put ozbiljnije pripretio sa desne strane preko Orijea. Bivši igrač Pari sen Žermena je poslao oštru loptu ka Kejnu, ali je napada Sparsa slabo šutirao, a pritom je bio i u ofsajdu.

Ipak, nakon toga, greška rezerviste Kerola, poslao je loptu pravo u noge Eriksenu, ovaj je odlično proigrao Alija, koji šalje perfektan centaršut ka Kejnu. Napadač "Pevaca" se samo poklonio i zatresao mrežu nemoćnog Harta za 1:0.

Samo par minuta kasnije, Ali izbija sam pred Harta, golman Sitija na pozajmici u Vest Hemu uspeva da mu odbrani udarac, ali na loptu natrčava Kejn, koji pogađa praznu mrežu za 2:0.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Malj Harija Kejna i drhtanje na kraju: Sparsi konačno našli detelinu na londonskoj travi! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2017

Totenhem slavio u gradskom derbiju protiv Vest Hema - 3:2..To nije bio čekić, ali jeste malj koji je na kraju pogodio u glavu Vest Hem i hrvatskog stručnjaka Slavena Bilića. Mučio se na početku ove sezone Totenhem na travi stadiona u Londonu zabeležio nekoliko kikseva, ali je trijumfalne koordinate...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.