Berbatov još godinu dana u Fulamu

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jun.2013, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berbatov još godinu dana u Fulamu

Bugarin Dimitar Berbatov i naredne sezone nosiće dres Fulama, potvrdio je njegov menadžer.
(FOTO: AP)
Berbatov je u poslednje vreme bio povezivan sa Zenitom iz Sankt Peterburga, iako mu ugovor sa londonskim klubom ističe za godinu dana.
On je srećan u Fulamu i želi da ostane i naredne sezone. Igraće fudbal još najmanje dve godine – rekao je Dančev za engleske >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << medije.
Berbatov je u Fulam došao prošle godine iz Junajteda i u prvoj sezoni postigao 15 golova.
On je prethodno nastupao za sofijski CSKA, Bajer iz Leverkuzena i Totenhem, dok je za reprezentaciju Bugarske odigrao 77 utakmica i postigao 48 golova.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Vlasnik Malage: Povlačimo Iskov dres sa brojem 22

Izvor: Blic, 27.Jun.2013, 13:01

Vlasnik španskog fudbalskog kluba Malaga Naser al Tani rekao je da želi da povuče iz upotrebe dres sa brojem 22 koji je prošle sezone nosio jedan od natalentovanijih španskih igrača, Isko...Očekuje se da Isko narednih dana predje u madridski Real, a Malaga bi na ime obeštećenja trebalo da zaradi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.