Beograđani pobedili Beograđanina

Izvor: Glas javnosti, 27.Jun.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđani pobedili Beograđanina

Dobar start drugih favorita za osvajanje vimbldonske krune dubl igrača, beleže Srbin Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor. U prvom kolu pobedili su u sred Londona Britance Aleksa Bogdanovića i Džonatana Mareja sa 3:0 (6:4, 7:6 (7:4), 6:1). Zanimljivost vezana za ovaj susret jeste da su trojica od četvorice učesnika meča rođena u Beogradu: Zimonjić i Nestor, ali i Aleksandar Bogdanović, koji sada igra za Veliku Britaniju.

Srpsko-kanadski par je u prvom setu imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << tri brejk lopte, od kojih je iskoristio jednu, što mu je bilo dovoljno da prvi set reši u svoju korist sa 6:4. U drugom setu oba para su igrala veoma sigurno na svoj servis, pa je pobednik odlučen u taj-brejku. Zimonjić i Nestor su odmah napravili mini-brejk, zatim poveli sa 3:0 i tu prednost rutinski sačuvali do kraja seta, a takoće i do kraja meča.Zimonjić i Nestor, igraće u drugom kolu protiv Amerikanaca Radživa Rama i Bobija Rejnoldsa.

U paru sa Brazilcem Soarešom, Dušan Vemić je izgubio meč prvog kola od američko-rumunskog dubla Kertani- Hanesku sa 3:1(6:3, 3:6, 7:5, 7:6).

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.