Bendtner nezadovoljan minutažom u Arsenalu

Izvor: Vesti-online.com, 04.Mar.2014, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bendtner nezadovoljan minutažom u Arsenalu

Fudbaler Arsenala Niklas Bendtner izjavio je danas da je nezadovolajan minutažom u ekipi i dodao da želi da pomogne londonskom klubu u borbi za šampionsku titulu.

Napušta London: Niklas Bendtner (levo)  

"Ako nađete igrača koji voli da mečeve posmatra sa klupe, onda taj definitivno mora da menja profesiju. Zelim da igram, u to nema sumnje. Spreman sam, dobro treniram i želim da pomognem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ekipi u borbi za titulu", rekao je Bendtner, a prenosi goal.com.

 

Danski napadač, kojga u sredu očekuje prijateljski meč reprezentacije njegove zemlje sa Engleskom, odigrao je ove sezone za Arsenal samo 82 minuta u Premijer ligi, a u startnoj postavi "tobdžija" bio je na samo jednom meču. S druge strane, Bendtner će biti u startnoj postavi Danske na meču sa Engleskom, prema saznanjima britanskih medija.

 

On je dodao da očekuje težak meč protiv Engleske, pošto su mnogi igrači odigrali već dosta utakmica, ali tvrdi da ulog nije veliki, pošto se ipak radi o susretu prijateljskog karaktera.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Bendtner nezadovoljan minutažom u Arsenalu

Izvor: Dzungla.org, 04.Mar.2014

Fudbaler Arsenala Niklas Bendtner izjavio je danas da je nezadovolajan minutažom u ekipi i dodao da želi da pomogne londonskom klubu u borbi za šampionsku titulu. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.