„Beležnica mladog doktora“ – preporučena doza crnog humora

Izvor: DobreVesti.rs, 06.Avg.2014, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Beležnica mladog doktora“ – preporučena doza crnog humora

BEOGRAD/LONDON - Britanci su to ponovo uradili. Zaboravite na astronomske američke budžete, koji obično serviraju konfekciju – serija „Beležnica mladog doktora“ miljama je udaljena od standardizovane zabave.

Satirična melodrama počinje dolaskom mladog doktora u bolnicu u ruskoj nedođiji. Tumači ga Danijel Redklif, Hari Poter glavom, bradom i obrvama. Njegov piskavi glas, tinejdžerska pojava i nedostatak iskustva, omogućili su glavnoj sestri (Viki Peperdin) redovno prisećanje na preminulog upravnika bolnice, čije znanje, po njenom mišljenju, mlađana pridošlica nikada neće uspeti da dostigne. Za pomoćnu sestru je upozoren da je mlada i da pripazi da mu ne odvuče pažnju. Kada se Pelageja pojavila pred...
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.