Bekam razmišlja samo o OI

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Okt.2011, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekam razmišlja samo o OI

Engleski fudbaler Dejvid Bekam izjavio je da mu je glavni cilj u nastavku karijere učešće na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

Nije mi važno da li ću sledeće sezone biti član Galaksija, ili Pari Sen Žermena, već da konstantno igram – rekao je Bekam.
Tridesetšestogodišnji član Galaksija iz Los Anđelesa naglasio je da bi želeo da osvoji zlatnu medalju za Veliku Britaniju.
Moj krajnji cilj je da u gradu u kojem sam odrastao osvojim zaltnu medalju sa reprezentacijom Velike Britanije – rekao je Bekam.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bekam želi u London

Izvor: RTS, 19.Okt.2011

Engleski fudbaler Dejvid Bekam učiniće sve što je u njegovoj moći da zaigra na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine..."Nije mi važno da li ću sledeće sezone biti član Galaksija, ili Pari Sen Žermena, već da konstantno igram", rekao je Bekam...Tridesetšestogodišnji član Galaksija iz...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.