Bekam poslao fiksera, meta? Najveća u istoriji!

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2019, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekam poslao "fiksera", meta? Najveća u istoriji!

Englez ne odustaje, odluka će biti na igraču...

Pisali smo o pet meta Dejvida Bekama za novi tim u MLS, njegov Inter Majami, aki engleski mediji tvrde da su apetiti veći.

Naime, Beks ne odustaje od Lea Mesija.

On je poslao svog "fiksera", odnosno čoveka od poverenja Pola MekDonoha u London, na pregovore sa Mesijevim ocem Horheom. On je nešto kao savetnik sinu, saslušaće ponudu i o njoj razgovarati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Leom.

Nema još uvek brojeva, ali sigurno je da su u pitanju neverovatne sume, Mesi u Barsi igra za 40 miliona po sezoni.

Ali, Argentinac u pretposlednjoj godini ugovora može da ode besplatno, to je dogovor sa klubom, on je rekao novinarima da ga ne vuče novac, da to nije glavno, da želi da pobeđuje sa Barselonom. Uz to je napomenuo da nije siguran da je Barsa učinila sve da vrati Nejmara što je bila njegova želja.

Teško je verovati da će Mesi napustiti Barselonu, osim ako ova sezona ne bude totalni krah, Amerika ima prednost života u Majamiju i toga što je bliže kući, ali sa druge strane priča se da Leo želi još da igra na vrhunskom nivou i da bi mogao da prihvati otvoren poziv Sitija, i na taj način pokaže da i u Engleskoj može da pobeđuje.

Ko zna, teško je, ponovimo videti Mesija kako napušta Barselonu, ali ako odluči to da učini, ništa mu ne stoji na putu.

Bekam traži veliku zvezdu, ovo su pet opcija! https://t.co/bW7dOgFhtp

— Sportske.net (@sportske) 14. септембар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.