Bejl: Džonson premijer? Mislio sam da je gradonačelnik Londona

Izvor: B92, 29.Okt.2019, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejl: Džonson premijer? Mislio sam da je gradonačelnik Londona

Reprezentativac Velsa, fudbaler Reala, Geret Bejl, izjavio je da ne zna 99 posto stvari u vezi sa Bregzitom i da ne zna ko je britanski premijer.

Bejl je u razgovoru za londonski "Telegraf", čije su glavne teme bile njegova ljubav prema golfu i politika, rekao da ga ne zanima politička situacija u svetu.

"Na Bregzit gledam u finansijskom smislu jer očito na određeni način utiče na mene zbog ulaganja ili novca, budući da se stvari menjaju, ali većinu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tih gluposti ne čitam, niti pratim. Ne znam 99 posto stvari oko Bregzita", izjavio je poznati fudbaler.

Na pitanje zna li ko je premijer Velike Britanije, Velšanin je odgovorio:

"Stvarno ne znam ko je premijer"...

Kada mu je novinar sugerisao da se zove Boris Džonson, 30. godišnji fudbaler je odgovorio:

"Aha, nisam znao, mislio sam da je on gradonačelnik (Londona). Ne mogu razgovarati o nečemu što me ne zanima. Pratim golf, želite li da vam kažem ko je broj jedan u svetu?" kazao je kroz smijeh Velšanin, koji navodi da će, kada se penzionše, verovatno igrati golf.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.