Bavarci odustali od Hadson-Odoija, ali ne i od Londona? (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2019, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bavarci odustali od Hadson-Odoija, ali ne i od Londona? (video)

Jedan od najtalentovanijih "Tobdžija" na radaru velikana.

Čelsi je uspeo da se spase od napada nemačkog šampiona, Kalum Hadson-Odoi je produžio ugovor sa "Plavcima" do 2024. godine. Mlado krilo Engleske će zarađivati sto hiljada funti nedeljno, Lampard je uspeo u misiji da ga zadrži.

Međutim, tim iz Minhena neće tek tako lako napustiti interese u Londonu, na redu je Arsenal.

Engleski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << San piše da Bajern želi novu zvezdu Arsenala u nastajanju, Ksavijera Amaečia. Talentovanom krilu ističe ugovor naredne sezone, izgleda da će krenuti putem svojih kolega iz mlade reprezentacije i okušati se u Bundesligi.

Mladi Amaeči je već šest godina u Arsenalu, prošle sezone je odigrao 39 utakmica za mladi tim "Tobdžija" sa učinkom od dvanaest golova i devet asistencija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.