Barsa ne odustaje, nova ponuda poslata u London! (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2018, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa ne odustaje, nova ponuda poslata u London! (foto)

Izgleda da su baš rešeni da ga presele u svoje redove.

Poznato je da je Barselona zainteresovana za usluge brazilskog reprezentativca iz redova Čelsija Vilijana.

Bivši igrač Korintijansa, Šahtjora i Anžija je od 2013. godine na "Stamford Bridžu", ostavio je veliku trag, a ovog leta su pokrenute priče da bi mogao da promeni sredinu.

Našao se na radaru Mančester junajteda, Murinjo je zainteresovan da ponovo sarađuje sa Brazilcem, kojeg je svojevremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << upravo on i doveo u Čelsi.

Ipak, Barselona je pokazala da je ozbiljnija u nameri da Vilijana preseli u svoje redove, a do sada su prema pisanju engleskih medija već slali dve ponude na "Bridž".

Obe su odbijene, sada je poslata i nova ponuda, koja iznosi 55 miliona funti (61,5 miliona evra).

BREAKING: Sky sources - @FCBarcelona make third bid in excess of £55m for @ChelseaFC winger Willian #SSN pic.twitter.com/maor22ka8j

— Sky Sports News (@SkySportsNews) 20. јул 2018.

Videćemo hoće li Čelsi pristati da ga proda, danas su se pojavile i informacije da su "Plavci" spremili zamenu za njega, više o tome u nastavku.
Pogledaj vesti o: London,   Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.