Bankar u metrou šmrkao kokain i nudio ga putnicima (video)

Izvor: Svet, 29.Jun.2015, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bankar u metrou šmrkao kokain i nudio ga putnicima (video)

Snimak na kome se vidi kako dvadesettrogodišnji britanski bankar konzumira kokain u londonskom metrou, a zatim ga nudi i drugim putnicima, raširio se internetom.
Video je snimio jedan od putnika i na njemu se čuje kako bankar savetuje ostale putnike da se ne trude da postanu bogati.
U jednom trenutku je i počeo da viče kako je uzeo previše kokaina.
Prijatelji ovog mladića su izjavili kako on potiče iz imućne porodice >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i da je skoro počeo da radi za jednu kompaniju koja se bavi snabdevanjem bezbednosnih mreža.
Putnici koji su prisustvovali ovom prizoru, nisu mogli da veruju šta vide i čuju i pokušavali su da se distanciraju od ovog mladića.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Bankar u metrou šmrkao kokain i nudio ga putnicima (video)

Izvor: Scandal.rs, 29.Jun.2015

Snimak na kome se vidi kako dvadesettrogodišnji britanski bankar konzumira kokain u londonskom metrou, a zatim ga nudi i drugim putnicima, raširio se internetom...Video je snimio jedan od putnika i na njemu se čuje kako bankar savetuje ostale putnike da se ne trude da postanu bogati...U jednom trenutku...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.