Banka Inteza gradi novu zgradu u Beogradu

Izvor: Beta, 30.Nov.2010, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banka Inteza gradi novu zgradu u Beogradu

LONDON, 30. novembra 2010. (Beta) - Banka Inteza u Srbiji najavila je da će na proleće 2011. početi da gradi svoju novu poslovnu zgradu, čija je predračunska vrednost oko 45 miliona evra.

"Na tom projektu će se aktivirati i gradjevinske preduzeća koja trenutno nemaju posla. To će biti objekat na više od 20.000 kvadratnih metara tako da će biti posla i za kompanije koje rade unutrašnje opremanje", rekla je predsednica Izvršnog odbora Inteze Draginja Djurić.

Prema njenim rečima, plac za novu poslovnu zgradu je kupljen pre dve godine, nalazi se u poslovnom delu Novog Beograda u blizini bivše Kineske ambasade i Ju-biznis centra.

To je velika investicija za Srbiju i značajna je za postojeće i nove klijente, rekla je Djurićeva novinarima iz Srbije koji su bili u poseti predstavništvu Banke Inteza Sanpaolo u Londonu. Ona je istakla da Banka Inteza (www.bancaintesabeograd.com) izgradnjom nove poslovne zgrade pokazuje da ima dugoročnu orijentaciju da posluje na srpskom tržištu.


Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odloženo suđenje zbog bolesti Jezdimira Vasiljevića

Izvor: Blic, 30.Nov.2010

Početak suđenja vlasniku propale štedionice Jugoskandik Jezdimiru Vasiljeviću i četvorici saradnika, optuženim da su oštetili štediše za 95 miliona evra i proneverili 30 miliona evra, odložen je danas za 16. februar 2011. godine zbog bolesti Vasiljevića...Okružni zatvor u Beogradu dostavio...

Nastavak na Blic...

Prvi „Tempo” u Sofiji

Izvor: S media, 30.Nov.2010

Kompanija „Delta Maksi” otvoriće u Sofiji u četvrtak prvi „Tempo” hipermarket u Bugarskoj...On se nalazi u centru Sofije sa površinom od 30.000 kvadratnih metara...U izgradnju i opremanje objekta koji će raditi 24 sata uloženo je 20 miliona evra, a u ponudi će biti više od 60.000 proizvoda....

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.