Izvor: BanjalukaLive.com, 05.Feb.2013, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Milan treba našu pomoć!

U Banjaluci će sutra u "Džez Banjaluka" klubu biti održana humanitarna žurka na kojoj će biti prikupljana sredstva za porodicu dvogodišnjeg Milana Šarića, koji boluje od hroničnog oboljenja pluća i od trećeg mjeseca života diše isključivo uz pomoć respiratora. Milanovi roditelji dvije godine se bore sa bolešću njihovog sina. U Londonu bi uskoro trebalo da bude urađena DNK analiza na osnovu koje bi mogla biti postavljena tačna dijagnoza. Porodica Šarić mjesečno izdvaja oko 200 KM za rukavice, gaze..., a ako bude prikupljeno dovoljno novca možda će moći da nabave i rezervni respirator. Milanov otac, Simo, koji povremeno taksira, Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/drustvo/banjaluka-milan-treba-nasu-pomoc.html)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Sutra humanitarna akcija za dvogodišnjeg Milana

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Feb.2013

BANJALUKA - U Banjaluci će sutra biti održana humanitarna zabava na kojoj će biti prikupljana sredstva za liječenje dvogodišnjeg Milana Šarića, koji boluje od hroničnog oboljenja pluća i od trećeg mjeseca života diše isključivo uz pomoć respiratora.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.