Bane poziva na otrežnjenje

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2015, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane poziva na otrežnjenje

Srpski fudbaler upozorio da Čelsi lako može da ostane bez titule ako nastavi sa lošim partijama.

Branislav Ivanović koji je na poslednjem meču bio kapiten 'Plavaca' smatra da je krajnje vreme da se Čelsi probudi i počne da pobeđuje, u suprotnom će teško uspeti da odbrani titulu u Premijer Ligi.

Neuspeh na 'Sent Džejms Parku' je poslednji apel fudbalerima kluba iz Londona da se trgnu i da počnu da pobeđuju u serijama.

Čelsi se trenutno nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na 15. poziciji na tabeli, sa samo 2 pobede u dosadašnjem toku šampionata.

"Ovo je sasvim drugačija sezona od prethodnih. Za nas je najbitnije da počnemo da igramo svoju igru i pobede će same doći", rekao je Ivanović.

Čelsi trenutno ima 8 bodova i zaostaje 8 bodova za vodećom ekipom u Premijer ligi, Mančester Junajtedom, koji ima 16 bodova.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.