Bakingemska palata odbacila optužbe protiv princa Endrjua

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2015, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bakingemska palata odbacila optužbe protiv princa Endrjua

LONDON - Bakingemska palata odbacila je danas bilo kakvu neprimjerenost u ponašanju britanskog princa Endrjua sa maloljetnim licima, nakon što je optužen u SAD da je imao seksualne odnose sa maloljetnom djevojkom.

Neimenovana ženska osoba svjedočila je u američkom sudu da ju je jedan investicioni bankar "pozajmljivao" svojim bogatim i moćnim prijateljima kao "seksualnu robinju", te da je nekoliko puta u tom svojstvu bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << primorana da ima odnose sa britanskim princom Endrjuom, vojvodom od Jorka.

Ova žena je kasnije podnijela krivičnu prijavu protiv finansijera Džefrija Epštajna, koji je 2008. godine osuđen za seksualne napade, navodi Bi-Bi-Si.

Ona tvrdi da je između 1999. i 2002. godine bila prisiljavana na seksualne odnose sa princom u vrijeme kada je ona bila maloljetna osoba.

Iz Bakingemske palate  saopšteno je da neće u detalje komentarisati ovaj slučaj.

"To se odnosi na dugogodišnju građansku parnicu u SAD, sa kojom vojvoda od Jorka nema nikakve veze", navodi se u saopštenju i dodaje da je "svaka insinuacija o neprimjerenom odnosu sa maloljetnom osobom kategorički netačna."

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Princ Endrju optužen za seks sa maloletnicom

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2015

Bakingemska palata odbacila je danas bilo kakvu neprimerenost u ponašanju britanskog princa Endrjua sa maloletnim osobama, pošto je optužen u SAD da je imao seksualne odnose sa maloletnom devojkom...Neimenovana ženska osoba svedočila je u američkom sudu da ju je jedan investicioni bankar "pozajmljivao"...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.