Izvor: Nezavisne Novine, 20.Maj.2017, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baka krenula kod doktora pa završila 500km od kuće

LONDON - Bakica od 83 godine iz mjesta Worčester u Engleskoj prevalila je put od gotovo 500 km da bi na kraju stigla do svog ljekara. Stvar je u tome da je njen doktor na 10 km od kuće.

83-godišnja Valeri Džonson krenula je automobilom na zakazani pregled kod svog ljekara, ali kada je naišla na radove na putu to je zbunilo pa je završila u mjestu Larkhal u Škotskoj, skoro 500 km od kuće. Pitanje je i gdje bi se starica zaustavila da joj nije nestalo goriva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
U međuvremenu ćerka starice, Karen Maskel,  alarmirala je policiju koja je gospođu ubrzo locirala preko sistema nadzornih kamera. I sama starica se požalila ljudima koji stanuju u blizini pa su kontaktirali policiju i cijela je stvar brzo riješena. Karen je odmah kupila avionsku kartu i pokupila zbunjenu staricu nazad.

(cgauto.me)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.