BRUTALNA KRALJEVSKA ISPALA: Izgleda da je Megan Markl isplanirala OSVETU Bekamovima još pre 5 GODINA, evo kako je Dejvid ISPALJEN posle 22h letenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 10:47

BRUTALNA KRALJEVSKA ISPALA: Izgleda da je Megan Markl isplanirala OSVETU Bekamovima još pre 5 GODINA, evo kako je Dejvid "ISPALJEN" posle 22h letenja

Mediji bruje o svađi dva para, a još 2018. je bilo jasno ko ju je i započeo

Kraljevska ispala bila je brutalna! Nakon što je 22 sata leteo od Londona do Sidneja na zahtev princa Harija, Dejvid Bekam je bio zbunjen kada ga princ nije dočekao.

Izvori navode da je Dejvid bio nervozan i sve vreme pitao "Gde je on?" i "Kada će doći?". Ali izgleda da princ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije planirao da se vidi sa bivšim fudbalerom, pa čak ni da se slika sa njim.

Razlog zašto podsećamo na događaj koji je bio još 2018. godine je zato što se upravo tu krije razlog i krivac svađe između vojvotkinje i vojvode od Saseksa i Bekamovih. Podsetimo, pre nekoliko nedelja sukob je eskalirao telefonskim pozivom Harija Dejvidu, nakon koga je zvanično "pukla tikva" među porodicam. Nekada najbolji prijatelji, danas ne govore, a evo kako je sve počelo.

Bio je oktobar 2018, a Hari je bio domaćin "Invictus Games".

Prva osoba koju je na ovu svečanost hteo da pozove bio je Dejvid Bekam. Inače, nih dvojica su se upoznali na događaju na kojem su bile mnoge zvezde, ali ista interesovanja i pogledi na svet zbližili su fudbalera i princa. Nastavili su druženje i u neformalnim prilikama, a javnost je bila oduševljena prijateljstvom.

Pošto je Dejvid igrao istaknutu ulogu u dovođenju Olimpijskih igara 2012. u Britaniju i važnu ulogu u neuspešnoj kandidaturi za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010., izgledalo je prirodnim da ga princ pozove da mu se pridruži na svečanosti u Australiji. Harijev poziv je prvobitno bio uručen tokom njegovog venčanja sa Megan pet meseci ranije.

Kao neko čija je porodica oduvek bila bliska i privržena plemstvu, David nikada ne bi odbio tako važan zahtev, a bilo je i oduševljen njime.

I tako je krenuo put Australije. Ali, pošto je preleteo pola sveta, ostao je zapanjen kada su mu zvaničnici saopštili da ga Hari neće dočekati.  

Ispostavilo se da je razlog izostanka na ugovorenom sastanku bila je Megan, novopečena vojvotkinja od Saseksa.

Naime, ona nije želela nikakvu konkurenciju u medijima od Davida, a posebno ne od njegove supruge Viktorije. Izvor tvrdi da je Megan tada vikala na svoje osoblje i govorila da do susreta ne sme doći.

Inače, ona je smatrala da sada mora da ostavi dobar utisak, jer je ovo jedno od prvih pojavljivanja koje će je obeležiti za ceo život. Činilo se da je bila ogroman uspeh. Susret sa oduševljenom gomilom obožavalaca uverio je Megan da je ona nova Dajana kraljevske porodice.

Bekamovi su bili jako zbunjeni, ali nakon ovog incidenta Dejvid je odlučio da ne pravi "frku" i samo je rekao Viktoriji da se Hari nije pojavio. "Malo čudno", rekao je, ali nije nazvao Harija.

Ipak, Bekamovi su bili zbunjeni Megan, posebno zato što su smatrali da imaju dobar odnos i mnogo joj pomogli da se uklopi u novo društvo.

Naime, od kada se uselila kod Harijevu u Kensingtonsku palatu 2017, Bekamovi su bili velikodušni prema njoj.

Nepoznata javnosti, kada se privatno vratila u Los Anđeles pre braka, odsela je u luksuznoj kući Bekamovih sa šest spavaćih soba na Beverli Hilsu. Njen izgovor je bio tada da želi da izbegne paparace. Bez ikakvih troškova, sve njene potrebe obezbedilo je osoblje Bekamovih.

Da bi izgradila njihovu vezu, Viktorija je takođe davala Megan savete o šminkanju ubrzo nakon što se preselila u Kensingtonsku palatu.

U svom rastućem modnom poslu, takođe se bavila marketingom kozmetike, a član njenog osoblja je davao pomoć Harijevoj verenici o izgradnji prepoznatljivog imidža.

Međutim, sve je krenulo naopako posle jednog Viktorijinog intervjua u kome je otkrila kako je pomagala Megan. Osetljiva na medijsko ispitivanje njene burne prošlosti, Megan je bila ogorčena i ljuta kao ris, smatrajući da ju je prijateljica izdala.

Dejvidu je bilo neprijatno, ali je nakon razgovora sa svojom suprugom porekao da je ona otkrila bilo kakve informacije koje bi mogle da kompromituju vojvotkinju.

Ali Meghan se i dalje osećala duboko povređenom i izgleda da je još tada kovala kako da uzvrati udarac. Od 2018. Bekamovi su na njenoj "crnoj listi", a izvori tvrde da joj je poseban trn u oku bila Viktorija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.