BOLTON I BLEKBURN SVE DALJE OD OPSTANKA U PREMIJER LIGI

Izvor: Kurir, 17.Dec.2011, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLTON I BLEKBURN SVE DALJE OD OPSTANKA U PREMIJER LIGI

Blekburn je kod kuće izgubio od Vest Bromvič Albiona sa 2:1, dok je Bolton u gostima poražen od londonskog Fulama sa 2:0

LONDON - Fudbaleri Blekburna i Boltona sve su dalje od očuvanja premijerligaškog statusa, pošto su i danas zabeležili poraze u utakmicama 16. kola prvenstva Engleske.

Blekburn je kod kuće izgubio od Vest Bromvič Albiona sa 2:1, a strelac pobedonosnog pogotka za goste bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Piter Odemvingi u 89. minutu. Reprezentativac Srbije Radosav Petrović proveo je svih 90 minuta na klupi Blekburna koji je ovim porazom "učvrstio" pretposlednju poziciju na tabeli.

Još gori je tim Boltona koji je u gostima poražen od londonskog Fulama sa 2:0 i nalazi se na poslednjem mestu na tabeli. Pogotke za domaćina, koji je sredinom nedelje ispao iz Lige Evrope, dali su Klint Dempsi i Brajan Ruiz.

Ni ekipa Vulverhemptona nije napravila korak napred u borbi za opstanak, pošto je na svom stadionu izgubila od Stouk Sitija sa 2:1, a tri boda gostima doneo je Piter Krauč.

Reprezentativac Srbije Nenad Milijaš i član Vulverhemptona Nenad Milijaš igrao je do 75. minuta.

Rezultati i strelci 16. kola: Blekburn - VBA 1:2 (Dan 72. - Morison 52) Everton - Norič Siti 1:1 (Osman 81. - Holt 28) Fulam - Bolton 2:0 (Dempsi 33, Ruiz 34) Njukasl - Svonsi 0:0 Vulverhempton - Stouk Siti 1:2 (Hant 17. penal - Dojl 58. autogol, Krauč 70) Od 18.30 igraju Vigan - Čelsi Sutra se sastaju: KPR - Mančester Junajted, Aston Vila - Liverpul, Totenhem - Sanderlend, Mančester Siti - Arsenal.

Tabela: Mančester Siti 38, Mančester Junajted 36, Čelsi 31, Totenhem 31, Arsenal 29, Njukasl, Liverpul 26, itd.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.