BIVŠI AS ČELSIJA: Đorđe Petrović može da bude novi Petr Čeh ovog kluba

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 15:36

BIVŠI AS ČELSIJA: "Đorđe Petrović može da bude novi Petr Čeh ovog kluba"

Veće pohvale teško da ima.

Srpski golman Đorđe Petrović je u sjajnoj formi u dresu Čelsija.

Nekadašnji vezista 'plavaca' Džon Obi MIkel posle utakmice finala Liga kupa, koji je londonski tim izgubio od Liverpula golom Van Dajka u 118. minutu, pozitivno je govorio o Petroviću.

- Svo poštovanje za Roberta Sančeza, koji je fantastičan golman, ali je Đorđe Petrović onaj pravi. Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svake odbrane izgleda tako smireno i sigurno. A, kada vidiš da ti je golman tako pouzdan, onda si i ti kao igrač mirniji. Takav je za nas bio Petr Čeh. I znam da je ovo ogromno priznanje, ali smatram da Petrović može da bude novi Petr Čeh ovog kluba - rekao je Obi Mikel.

Good reflexes from Djordje Petrovic pic.twitter.com/leZ0RR4TMo

— Seth (@SethMan31) February 25, 2024

Nekadašnji čuvar mreže Čukaričkog je šansu u prvom timu Čelsija dobio kada se Robert Sančez povredio, koji se sada oporavio.

Na treneru Maurisio Poketinu je sada teška odluka da izabere koji od nih dvojice će biti prvi prvi golman londonskog tima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mikel: Đorđe Petrović može da bude novi Petr Čeh

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Feb.2024

LONDON - Nekadašnji fudbaler Čelsija Obi Mikel izjavio je nakon utakmice Liverpula i Čelsija, da srpski golman Đorđe Petrović može da bude novi Petr Čeh.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.