BIJONSE U ZNAKU ČETVORKE

Izvor: Kurir, 12.Maj.2011, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIJONSE U ZNAKU ČETVORKE

LONDON - Četvrti solo album američke pevačice Bijonse nosiće naziv "4".

"Imala sam sasvim drugačiju ideju za naziv albuma, ali sam primetila da se obožavaocima dopada '4' i mislim da bi bio lep gest dozvoliti im da daju ime albumu", rekla je nekadašnja članica sastava "Destinis čajld".

Ona je dodala da za nju broj četiri ima specijalno značenje.

"To je dan kada sam rođena. Moja majka i mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << moji prijatelji rođeni su četvrtog dana u mesecu, a 4. april je datum mog venčanja", ispričala je Bijonse.

Zasad nema zvaničnih podataka o datumu kada će album "4" stići u prodaju, ali postoje nagoveštaji da bi to moglo da bude u junu.

Prethodni album Bijonse bio je "I Am... Sasha Fierce" iz 2008. Pevačica će idućeg meseca nastupiti na muzičkom festivalu Glastonberi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.