BIĆE NA SIGURNOM: Još dva leta za naše državljane - vlada šalje avione u London i Los Anđeles

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIĆE NA SIGURNOM: Još dva leta za naše državljane - vlada šalje avione u London i Los Anđeles

Sinoć sleteo avion iz Grčke, sa 111 putnika.

Vlada Srbije i predsednik Republike Aleksandar Vučić danas ce organizovati još dva leta - za London i Los Anđeles, koja će dovesti naše građane koji su zbog blokade saobraćaja prouzrovane pandemijom Covid 19 ostali na međunarodnim aerodromima, kažu za Tanjug iz ministarstva saobraćaja.

- U podne poleće avion za Los Anđeles po naše građane koji će ih vratiti u Srbiju sutra popodne. Danas oko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 14 sati poleće avion Er Srbije za London koji treba da vrati više od 120 naših građana koji su ostali na tamošnjem aerodromu - navodi se.

Dodaju da je sinoć na beogradski aerodrom sleteo avion koji je dovezao 111 naših državljana među kojima je bila i jedna beba iz Larnake i Soluna.
Pogledaj vesti o: London,   Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.